Собівартість у ціноутворенні на молочну продукцію

Автор(и)

  • Н. С. Бєлінська

Ключові слова:

собівартість, ціноутворення, молочна продукція, резерв виробництва

Анотація

Запропоновано: враховувати собівартість як нижню межу ціни, яка повинна заохочувати до пошуку резервів виробництва; встановити пільги податку на прибуток, одержаний за рахунок зниження собівартості, а в молокопереробній галузі - цілком залишати його в розпорядженні підприємства; ліквідувати методологічні недоліки у включенні затрат до собівартості, очищувати її від випадкових і неправомірних елементів; в ціні враховувати фактор - попит та пропозицію.

##submission.downloads##

Переглядів анотації: 95

Опубліковано

2010-11-12

Як цитувати

[1]
Н. С. Бєлінська, «Собівартість у ціноутворенні на молочну продукцію», Вісник ВПІ, вип. 3, с. 37–41, Листоп. 2010.

Номер

Розділ

Економіка, менеджмент та екологія

Метрики

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.