Simulation study of process control systems in bakery production

Authors

  • S. S. Sharuda Національний університет харчових технологій
  • V. D. Kyshenko Національний університет харчових технологій

Keywords:

process, bakery production, simulation, management scenarios, plan of the experiment

Abstract

Simulation study expediency for technological processes in bakery production is considered in the paper. The block diagram of simulation model is suggested. The comparative analysis of models of traditional management systems and systems built using management scenarios is carried out.

Author Biographies

S. S. Sharuda, Національний університет харчових технологій

старший викладач

V. D. Kyshenko, Національний університет харчових технологій

доцент

References

1. Шаруда С. С. Інтелектуальна система сценарного управління хлібопекарським виробництвом / С. С. Шаруда,
В. Д. Кишенько // Східно-Європейський журнал передових технологій. — 2010. — № 5/3(47). — С. 66—70.
2. Шаруда С. С. Сценарний підхід в управлінні хлібопекарським підприємством / С. С. Шаруда, В. Д. Кишенько // Вісник Вінницького політехнічного інституту. — 2009. — № 2 (83). — С. 13—16.
3. Силов В. Б. Принятие стратегических решений в нечеткой обстановке / В. Б. Силов. — М. : ИНПРО-РЭС. — 1995. — 228 с.

Downloads

Abstract views: 128

Published

2010-11-12

How to Cite

[1]
S. S. Sharuda and V. D. Kyshenko, “Simulation study of process control systems in bakery production”, Вісник ВПІ, no. 3, pp. 14–16, Nov. 2010.

Issue

Section

Automation and information-measuring equipment

Metrics

Downloads

Download data is not yet available.