Визначення оптимального ступеня компенсації реактивних навантажень для електричних мереж з урахуванням чутливості - Рогальський, Б. С.; Кузьмінська, С. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Вдосконалено рішення наукової задачі, що полягає в визначенні оптимального ступеня компенсації реактивних навантажень для електричних мереж з урахуванням чутливості оптимальних рішень