ВПЛИВ ДЖЕРЕЛ ГЕНЕРАЦІЇ НА СТРУКТУРУ СІЛЬСЬКОЇ ЕЛЕКТРИЧНОЇ МЕРЕЖІ - Заболотний, А. П.; Дьяченко, В. В.; Даус, Ю. В.; Пилипенко, О. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Запропоновано новий підхід до побудови структури сільських електричних мереж, що враховує на-явність джерел генерації електроенергії на базі поновлюваних, в якому розв’язується задача вибору координат місця встановлення джерела живлення на основі розрахунку техніко-економічних показни-ків сформованих структур електричних мереж.