Посилення стимулюючого впливу методики визначення ефективності діяльності докторів наук та професорів ВНЗ із підготовки науково-педагогічних кадрів та створення якісної наукової продукції - Мокін, Б. І.; Мокіна, Ю. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Удосконалено методику визначення ефективності діяльності докторів наук та професорів ВНЗ із підготовки науково-педагогічних кадрів та створення якісної наукової продукції. Представлено результати апробації запропонованої методики у Вінницькому національному технічному університеті.