АНАЛІЗ ЧУТЛИВОСТІ ДАВАЧА НА ОСНОВІ ДВОКАСКАДНОГО УПІN - Філинюк, М. А.; Ліщинська, Л. Б.; Ткачук, Я. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Проведено дослідження давачів на основі двокаскадних багатопараметричних УПІN, реалізованих на польових транзисторах. Показано, що використання двох каскадів розширює функціональні можливості давача та підвищує його чутливість в декілька разів.