Моделювання багатопродуктових виробничих систем - Боровська, Т. М.; Северілов, В. А.; Бадьора, С. П.; Колесник, І. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглядається проблема моделювання багатопродуктової розподіленої виробничої системи, елементи якої функціонують в умовах невизначеності. Розглядаються процеси розробки програмних модулів "ризик" та "прийняття рішень". За результатами моделювання зроблено висновок про існування оптимального рівня невизначеності і ризику в діяльності фірми.