ОПТИМІЗАЦІЯ ПОЧАТКУ ВИКОНАННЯ ПРОЕКТІВ ПРИ ОБМЕЖЕНИХ РЕСУРСАХ - Косолап, А. І.; Кушнаренко, Д. Г. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто складну динамічну задачу виконання множини комерційних проектів з обмеженими ресурсами. Ця задача перетворюється в багатоекстремальну, для якої пропонуються ефективні алгоритми. Розроблено програмне забезпечення для розв’язання поставленої задачі.