ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕПЛООБМІНУ В КРУГЛОМУ КАНАЛІ - Боднар, Л. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано залежності для розрахунку конвективного теплообміну в перехідному режимі руху газів. Проведено експериментальні дослідження теплообміну в круглому каналі газоводяного теплообмінника. Проаналізовано результати досліджень.