МОДЕЛЮВАННЯ ДИНАМІКИ ФОРМУВАННЯ НАНОПЛІВОК - Дерев'янко, О. І.; Квятковський, О. Є. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Промодельовано процес осадження наноматеріалів за CVD-технологією методами нелінійної молекулярної динаміки, отримано залежність АЧХ Фур’є перетворення від початкового значення швидкості руху атомів (температури) та показника дифузії газової фази.