ІНТЕГРАЦІЯ ДИСТАНЦІЙНОЇ ТА ТРАДИЦІЙНОЇ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ - Мокін, Б. І.; Мельник, О. П.; Слободянюк, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено форми поєднання дистанційного навчання з сучасними формами організації навчального процесу з інженерної та комп’ютерної графіки.