УЗАГАЛЬНЕНІ МОДЕЛІ РОЗПОДІЛЕНИХ СИСТЕМ НА БАЗІ МЕТОДУ ОПТИМАЛЬНОГО АГРЕГУВАННЯ - Колесник, І. С.; Дерман, Г. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Поставлено і розв’язано задачу заміни певних функціональних елементів розподілених виробничих систем оптимальним еквівалентним агрегованим елементом. Побудовано структури оптимального агрегування функцій попиту, пропозиції, інвестицій, запізнення.