ОЦІНКА ЗАКОНУ РОЗПОДІЛУ ФУНКЦІЇ НАПРУГИ В МЕ-РЕЖАХ 6—35 КВ - Гриб, О. Г.; Довгалюк, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Подано результати аналізу напруги в електричних мережах 6—35 кВ для режимів максимальних і мінімальних навантажень. Виміряні напруги в електричних мережах, для них побудовано емпіричні гістограми й виконано апроксимацію типовими аналітичними залежностями для всього періоду виміру, добового й годинного інтервалів. Кількісно підтверджено випадковий характер зміни напруги в мережі.