Синтез структури системи для діагностування прискорювача трамвая - Мокін, Б. І.; Розводюк, М. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено математичну модель, на основі якої синтезовано структурну схему системи для діагностування прискорювача трамвая.