Управління процесом тепловологісної обробки будівельних виробів - Колісник, О. П.; Коц, І. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано систему управління процесом тепловологісної обробки будівельних виробів, яка основана на отриманих математичних моделях всього технологічного процесу виготовлення будівельних виробів і дозволяє здійснювати управління якістю продукції. Наведено технологічний режим тепловологісної обробки з аеродинамічним нагрівачем роторного типу. Складено блок-схему алгоритму керування технологічними режимами тепловологісної обробки.