Реалізація комунікативного підходу до викладання іноземних мов у технічних ВНЗ - Степанова, І. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто формування комунікативних компетенцій у процесі викладання англійської мови за професійним спрямуванням студентам технічних ВНЗ. Одним із засобів інтенсифікації навчання та створення позитивної мотиваційної бази автор вважає методично доцільне використання фразеологічних одиниць різних структурно-семантичних типів.