Аналіз еколого-економічних аспектів та перспектив розвитку альтернативної енергетики в Україні - Петрук, В. Г.; Мороз, О. В.; Коцюбинська, С. С.; Мацюк, Д. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Висвітлено екологічні і економічні аспекти та перспективи розвитку альтернативної енергетики в Україні. Розглянуто доцільність, окупність та ефективність впровадження відновлюваних джерел енергії в народному господарстві.