Гуманістичні виміри освіти, як базовий дискурс гуманітарних науково-практичних конференцій у ВНТУ - Буяльська, Т. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Дана узагальнена інформація про гуманітарні конференції, проведені у Вінницькому національному технічному університеті. Проаналізовано гуманістичну сутність освіти. Наголошено на проблемах збереження гуманітарних цінностей в системі вищої освіти і актуалізації процесів гуманізації.