Визначення та розподілення втрат електричної енергії між споживачами - Рогальський, Б. С.; Мельничук, Л. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновані матричні формули розподілення втрат електричної енергії між споживачами, які можуть бути використані під час експлуатації промислових розподільних мереж при нормуванні і контролі електроспоживання, під час здійснення розрахунків за електроенергію із субабонентами з метою стимулювання споживачів до їх зменшення.