Застосування бінарних циклів на ТЕЦ - Чепурний, М. М.; Антропова, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто показники роботи бінарних установок з низькотемпературним теплоносієм на базі теплофікаційних паротурбінних установок, які працюють на промислових теплоцентралях.