Метод субпікселного визначення краю об'єкта на зображенні на основі низькочастотної фільтрації - Білинський, Й. Й.; Мотигін, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано метод знаходження краю зображення об'єкта на основі низькочастотної фільтрації шляхом використання поліноміальної інтерполяції, що дозволяє отримати координати крайової точки з субпікселною точністю.