Цифрова корекція нелінійностей трансформаторів струму в мікропроцесорних лічильниках електричної енергії - Заславський, О. М.; Кухарчук, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено методи цифрового коригування нелінійностей масштабних перетворювачів струму в цифрових лічильниках електричної енергії. Розроблено новий метод отримання коригувальної функції, методику її статистичного оброблення та евристичний алгоритм кусково-лінійної інтерполяції з вільними межами розподілення області визначення.