Експериментальні дослідження інтенсифікованого теплообміну в жаротрубному водогрійному котлі малої потужності - Степанов, Д. В.; Ткаченко, С. Й.; Боднар, Л. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Створено експериментальний стенд для дослідження інтенсифікації теплообміну в жаротрубному елементі водогрійного котла малої потужності. Обґрунтовано доцільність застосування інтенсифікаторів теплообміну в жаротрубному елементі водогрійного котла. Запропоновано вставки оригінальної конструкції та досліджено їх ефективність. Проаналізовано результати експериментів.