Розробка методу формалізації СППР щодо інвестування на базі нейронної мережі Хопфілда - Азарова, А. О.; Бершов, Д. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено структурну та математичну моделі СППР для визначення ризикованості інвестиційного проекту. Обґрунтовано ефективність та використано апарат нейронної мережі Хопфілда для формалізації побудованої СППР.