Аспекти оптоелектронної реалізації асоціативного процесора - Мартинюк, Т. Б.; Хом'юк, В. В.; Кожем'яко, А. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто та проаналізовано аспекти оптоелектронної реалізації асоціативного процесора з наведенням прикладу його практичного застосування. Показано переваги застосування оптоелектронних схемотехнічних рішень, а саме, 3D оптичних ІС, фотоматричного асоціативного ЗП, оптоелектронних ІС у вигляді матриць смарт-пікселів.