Дослідження гармонічного складу напруг в контактній мережі постійного струму тягових підстанцій міста - Паянок, О. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано універсальну методику проведення інструментальних досліджень на тягових підстанціях міського електричного транспорту, подано результати досліджень, які проводились на тягових підстанціях міста Вінниці з використанням цієї методики.