Вплив моделі оброблюваного матеріалу на точність прогнозування показників процесу прямокутного різання методом скінченних елементів - Криворучко, Д. В.; Залога, В. О.; Некрасов, С. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто вплив моделі оброблюваного матеріалу на точність моделювання методом скінчених елементів процесу прямокутного вільного різання. Запропонована методика визначення параметрів рівняння стану матеріалу для моделювання процесів пластичного деформування.