Забезпечення якості біопалива - Дубровін, В. О.; Мельничук, М. Д.; Драгнєв, С. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано біомасу і біогаз як енергетичну сировину та обґрунтовано розвиток технологій виробництва біодизельного пального. Розглянуто етапи формування якості і собівартості біопалива. Запропоновано технологію отримання метилових естерів жирних кислот з насіння олійних культур та описано процеси збору, переробки, зберігання і утилізації побічної продукції.