Цивілізація без нафти: стан та перспективи розвитку виробництва та застосування в україні екологічно чистого біодизельного пального - Семенов, В. Г. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто весь ланцюг виробництва біодизельного пального з ріпакової олії, проведено аналіз фізико-хімічних показників біодизельного пального і їх вплив на експлуатаційні характеристики дизельних двигунів.