Оптимізація розподілу ресурсів у логістичних каналах збуту - Христофор, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджуються проблеми ефективного розподілу ресурсів у логістичних каналах збуту. З використанням різних підходів побудовані математичні моделі оптимізації розподілу ресурсів, які враховують чутливість виробника до умов ризику.