Алгоритм цифрової обробки інформації системи керування симетрувальним трансформатором - Бурбело, М. Й.; Бабенко, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Визначено критерії для компенсації напруг зворотної та нульової послідовностей симетрувального трансформатора а також інформативні параметри, які необхідно вимірювати для забезпечення пофазового регулювання. Розроблено алгоритм роботи цифрового вимірювального каналу для отримання інформативних параметрів.