Експериментальна ідентифікація математичної моделі динаміки електропривода трамвая - Мокін, Б. І.; Мокін, О. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено методику експериментального визначення параметрів математичної моделі динаміки електропривода трамвая. Запропонована методика враховує як особливості трамвая, що пов'язані із одночасним його рухом у часі і просторі, так і те, що електродвигуни його електропривода підключені до контактної мережі попарно і мають послідовне збудження