Вимірювання ефективності НВЧ екрануючих матеріалів: вимірювач коефіцієнта відбиття та прохідної потужності - Моставлюк, А. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто метод вимірювання ефективності екрануючих матеріалів, які використовуються для захисту біологічних об'єктів, в тому числі людини, від НВЧ електромагнітного випромінювання. Запропоновано нові структурні рішення, які дозволяють реалізувати точне вимірювання коефіцієнта відбиття екрануючого матеріалу та прохідної потужності, що характеризує його захисні властивості.