Дослідження діаграми деформування бетону з ремонтної суміші Sika MonoTop - Приндюк, Т. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Наведенo результати дослідження деформування бетону з ремонтної суміші Sika MonoTop, що використовується для відновлення та підсиленні залізобетонних елементів, які зазнали руйнувань в процесі експлуатації. З використанням відомих залежностей отримано аналітичне описання деформування бетону.