Математична модель формування оптимальної маркетингової стратегії - Мельник, Т. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Стаття присвячена дослідженню проблеми формування оптимальної маркетингової стратегії конкуренції на підставі використання математичних моделей і теорії ігор. Пропонується новий підхід до прогнозування поведінки підприємства у разі різних станів ринку.