Експериментальне визначення інтенсивності тепловіддачі до багатокомпонентних органічних сумішей - Ткаченко, С. Й.; Резидент, Н. В.; Ларюшкін, Є. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено експериментальний стенд для дослідження теплообміну. Наведено методики проведення, вимірювань і обробки дослідних даних. Досліджено та проаналізовано інтенсивність теплообміну до багатокомпонентних органічних сумішей в умовах роботи систем біоконверсії.