Моделювання нечіткого логічного висновку процесу діагностування комп’ютерних засобів - Гнатчук, Є. Г. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Описано метод нечіткого логічного висновку, який дозволяє врахувати якісну інформацію у процесі діагностування комп’ютерних засобів. Запропоновано модель представлення знань у базі знань нечіткої експертної системи діагностування. Розроблено класифікацію діагностичних ознак за рівнем їх візуального прояву