Модель інтегрованого еколого-економічного управління інвестиційним процесом будівництва - Лялюк, О. Г.; Чухряєва, О. Г. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто існуючі методи еколого-економічного моделювання. Для управління інвестиційним процесом будівництва запропонована модель інтегрованого еколого-економічного управління на базі теорій нечітких множин. Дана модель дозволяє на етапі техніко-економічного обґрунтування розробки інвестиційного проекту будівництва приймати оптимальні організаційно-технологічні рішення по отриманню екологічних, економічних та соціальних ефектів в будівництві.