Математична модель активності акупунктури людини на основі інформативних параметрів біологічно-активних точок - Азаров, О. Д.; Галаган, О. Я; Снігур, А. В.; Кручай, І. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновані математична модель та алгоритми оцінювання активності акупунктури людини на основі інформативних параметрів біологічно-активних точок. Показано, що врахування реальних особливостей зміни параметрів даних точок дозволяє проводити більш адекватне діагностування стану здоров’я людини.