Аналіз швидкодії радіоімпульсного тригера на базі індуктивного транзисторного негатрона - Кичак, В. М.; Курилова, Н. Г. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено аналіз швидкодії радіоімпульсних тригерів на базі індуктивних транзисторних негатронів. Показано, що тактову частоту для роботи таких тригерів необхідно вибирати в 2—3 рази менше, ніж власна частота. Досліджено залежність ширини бістабільної зони від напруги керування.