Визначення чинника, що сприяє утворенню тріщин в процесі зварювання фурм доменної печі - Чигарьов, В. В.; Гавриш, П. А.; Сєров, І. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Наведено експериментальні дані допустимої концентрації заліза в міді.