Дискретна математична модель трифазного однопівперіодного випрямляча - Самотий, В. В.; Дзелендзяк, У. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Наведено математичну модель трифазного однопівперіодного випрямляча, орієнтовану на неявні методи чисельного інтегрування, а також запропоновано методику аналізу перехідних і усталених режимів його роботи.