Оптико-електронний засіб вимірювань кута повороту і кутової швидкості - Кухарчук, В. В.; Білинська, М. Й. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Описано мікропроцесорний оптико-електронний вимірювальний перетворювач кута повороту та кутової швидкості на основі методу просторової модуляції, розглянуто його роботу, виведено функцію перетворення для кута повороту та кутової швидкості.