ІМІТАЦІЙНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ГІДРАВЛІЧНОГО ПРИВОДУ ПОСТУПАЛЬНОГО РУХУ З ДОВГОЮ НАПІРНОЮ ГІДРОЛІНІЄЮ - Дерібо, О. В.; Дусанюк, Ж. П.; Репінський, С. В.; Паславська, О. В.; Черноволик, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
З використанням методу імітаційного моделювання в середовищі MATLAB Simulink проведені дослідження гідроприводу поступального руху з довгою напірною гідролінією для виявлення впливу параметрів приводу на характер хвильових процесів, спричинених зміною технологічного навантаження і зміною подачі насоса.