ТЕРМОКОМПЕНСОВАНІ ДВОПОЛЮСНІ ДЖЕРЕЛА ПОСТІЙНОГО СТРУМУ КІЛЬЦЕВОГО ТИПУ - Азаров, О. Д.; Гарнага, В. А.; Обертюх, М. Р. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Проаналізовано запропоновані термокомпенсовані двополюсні джерела постійного струму. Також наведено аналітичні вирази, що описують принципи функціонування таких джерел струму. Результати розрахунків на основі аналітичних виразів підтверджено шляхом комп’ютерного моделювання запропонованих схем.