ПРОГНОЗУВАННЯ ЗА МЕТОДОМ ГРАНИЧНИХ ЕЛЕМЕНТІВ ПОВЕДІНКИ ФУНДАМЕНТУ БАШТОВОЇ СПОРУДИ НА БУРОНАБИВНИХ ПАЛЯХ - Моргун, А. С.; Плясовиця, В. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Використовуючи числовий метод граничних елементів, дано кількісну оцінку механічних процесів в ґрунтовій основі буронабивних паль з розширенням, що утворюють фундаментну конструкцію баштової вишки висотою 70 м.