МЕТОД ЦИФРОВОГО СПЕКТРАЛЬНОГО АНАЛІЗУ СИГНАЛІВ У РЕАЛЬНОМУ МАСШТАБІ ЧАСУ - Бортник, Г. Г.; Бортник, О. Г.; Васильківський, М. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Запропоновано метод цифрового спектрального аналізу сигналів на базі алгоритмів швидкого перетворення Фур’є. Перевагою методу є висока продуктивність, що дає змогу виконувати спектральний аналіз сигналів у реальному масштабі часу.