ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ЛОКАЛЬНИХ ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНИХ СИСТЕМ НА БАЗІ ВІТРОВИХ МІНІЕЛЕКТРОСТАНЦІЙ В УМОВАХ ПІДПРИЄМСТВ ГІРНИЧОДОБУВНОЇ ГАЛУЗІ - Сінчук, І. О.; Бойко, С. М.; Вирвикишка, С. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Запропоновано впровадження локальних систем в структуру мереж електроживлення підприємств гірничодобувної галузі на базі вітрових мініелектростанцій. Проведено аналіз особливостей впровадження, режимів функціонування та видів виконання електротехнічних систем на базі вітрових мініелектростанцій в умовах підприємств гірничодобувної галузі.