АНАЛІЗ РЕЖИМУ РОБОТИ ТРАНСФОРМАТОРА СТРУМУ З РОЗІМКНЕНИМ ВТОРИННИМ КОЛОМ МЕТОДАМИ АНАЛІТИЧНИХ РОЗРАХУНКІВ - Журахівський, А. В.; Кенс, Ю. А.; Ференсович, Р. Я. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Проведено аналіз режимів роботи трансформаторів струму з розімкненими їх вторинними колами. Запропоновано використання методів аналітичних розрахунків рівнів напруг на розімкнених виводах вторинних обмоток трансформаторів струму з метою швидкого експрес-аналізу таких режимів роботи. Здійснено порівняльний аналіз результатів розрахунку амплітуд імпульсів напруги на розімкнених виводах вторинної обмотки трансформатора струму типу ТЛМ-10, отриманих шляхом комп’ютерного моделювання його аварійного режиму роботи та аналітичного обчислення.