Застосування методів скінченних різниць і змінного параметра для визначення плину металу під час об'ємного деформування заготовок у калібрах - Скрябін, С. О.; Скрябін, К. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Отримана математична модель плину металу під час об'ємного деформування заготовок в калібрах, в основу якої покладені методи скінченних різниць і змінного параметра. Використання цієї моделі проілюстровано на прикладі профілювання (вальцювання) заготовок круглого перерізу в овальних калібрах.